Diamond microdermabrasie is een niet-operatieve diepte huidpeeling methode. Met behulp van steriele diamanten kopjes verwijderen we de bovenste laag huid en gelijkertijd zuig je de deeltjes met alle vuil en dode huidcellen op. Deze procedure verwijdert huid onvolkomenheden, vlekken, rimpels en ongewenste pigmentatie van de huid.

 

 

Diamond microdermabrasie is in alle gevallen een geweldige behandeling en maakt dat de huid toegankelijk is voor het insluizen van werkstoffen met producten die de huid nu beter kan opnemen. Anti-aging voor de door zon beschadigde huid. (gezicht, nek, schouders, rug en armen).

 

microdermabrasie

flutloze huid

Vermindering van ouderdomsvlekken

acne littekens (vlekjes)

vette huid

onzuivere huiden

fijne rimpels

oppervlakkige pigmentvlekken

rokershuid

grove porien