Hoe werkt een elektrische gezichtsborstel?

Een geliefd hulpmiddel om het gezicht dieper te reinigen voor een mooie, zuivere huid. De trillingen en rotaties van de borstel stimuleren de bloedsomloop in het gezicht, waardoor de huid van binnenuit beter gevoed wordt, wat huidveroudering tegengaat en zorgt voor een gezonde teint. Daarnaast maakt een elektrische gezichtsborstel de huid grondiger schoon dan wanneer je alleen een reinigingsgel en je handen of een watje gebruikt. De trillende, roterende haartjes van de gezichtsborstel reinigen dieper en verwijderen meer overtollig talg, vuilresten en dode huidcellen, waardoor je gezicht schoner, gladder en zachter oogt en aanvoelt.

Bovendien neemt je diep gereinigde, goed doorbloede huid de verzorgingsproducten die je gebruikt (lotions, dag- en nachtcrème) beter op, waardoor die beter hun werk kunnen doen.